Wilt u graag uw doelgroep bereiken via het versturen van persberichten?

persbericht-versturenNeem dan eens een kijkje op persbericht versturen. Daar kunt u eenvoudig en voordelig uw persbericht verspreiden online en zo doorlopend nieuwe bezoekers op uw website krijgen door de verwijzingen die u krijgt vanaf deze site. Een zeer effectief en voordelige manier van online adverteren waarbij u niet per klik hoeft te betalen zoals bij bijvoorbeeld Google Adwords.

Affiliate Producten Promoten Online

Een slimme affiliate marter is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zijn beste presterende affiliate producten te promoten online. Dit kan ook eenvoudig middels het versturen van een persbericht. Schrijf een informatief stuk met daarin uw affiliate link in verwerkt en plaats het op onze site. Dit is zeer zeker toegestaan en zeer effectief.

Persbericht verspreiden op meerdere sites en landelijke media

Door een mediabureau in handen te nemen die de juiste contacten heeft bespaard u veel tijd en zult u effectiever en goedkoper uw doelgroep gaan bereiken. Neem contact op via onze site om alle mogelijkheden door te nemen en u zult versteld staan van ons media bereik en de meevallende kosten. Wij kunnen uw promotie bericht lokaal, regionaal of landelijk promoten op de door u gewenste media zoals vaktijdschriften, kranten en online media. Let erop dat we uw promotiebericht vaak per media kanaal op maat moeten schrijven om tegemoet te komen aan de eisen die worden gesteld aan uw inzending. Indien het bericht namelijk niet aan de eisen voldoet zal het niet worden geplaatst. Wij nemen dit werk voor u uit handen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en kunt focussen op uw eigen bedrijfstaken.

Meer weten?
Ga naar onze website en vul het contactformulier in!