Justfog Q16 set, de ideale starterset voor de elektronische sigaret roker?

De Justfog Q16 starterset is een prima elektrische sigaret voor zowel beginners op het gebied van dampenEA-Sigaret_Zensations-Star-set als voor mensen die dit vaker doen. Dankzij de tankinhoud van 2 ml kun je genieten van diverse smaken voor een langere tijd. Voor de beginner op dit gebied zit een flesje e-liquid van 10 ml toegevoegd, zodat je het dampen eens kunt proberen. Voor je het weet laat je de normale sigaretten links liggen en maak je de overstap naar een elektrische sigaret. Hieronder kun je meer lezen over de Justfog Q16 set.

Wat bevat de Justfog Q16 set?

Wat de Justfog Q16 set zo’n aangename starterset maakt zijn de inbegrepen onderdelen die deel uitmaken van deze e-sigaret. Zoals eerder genoemd, heeft de tank van deze elektrische sigaret van 2 ml. Ook een flesje gevuld met e-liquid van 10 ml zit erbij inbegrepen. Je kunt dus gelijk beginnen met dampen, mocht je nog geen andere e-liquids in huis hebben. Maar er is nog meer.

Zo beschikt de Justfog Q16 over een J-Easy 9 batterij met een instelbare voltage tussen de 3,4V tot 4,8V. Deze batterij is eenvoudig op te laten aan de hand van een USB kabel. Op deze batterij is te zien hoe vol deze nog is, zodat je precies weet wanneer je deze dient op te laden. Daarnaast zit een clearomizer inbegrepen bij de set. Dit onderdeel van de e-sigaret is bepalend voor de dampervaring, want aan de hand hiervan kun je bijvoorbeeld de airflow instellen. Ook bijgeleverd zijn 2 coil units van organisch katoen, wat de smaak van de e-liquids beter behoudt. En mocht dit je eerste e-sigaret starterset zijn: er zit ook een handleiding inbegrepen bij deze set, zodat je onmiddellijk aan de slag kunt gaan met het dampen.

Waarom kiezen voor een e-sigaret?

De negatieve effecten van het roken van een normale sigaret zijn al bekend bij de meeste rokers, maar het vervelende is dat roken een hardnekkige verslaving is waar je moeilijk van af kunt komen. Een switch naar het dampen, het ‘roken’ van een e-sigaret, kan je helpen bij het loslaten van reguliere sigaretten. Hierdoor is de overgang niet zo plotseling, waardoor het makkelijker wordt om gewone sigaretten los te laten. Daarnaast hebben e-sigaretten als voordeel dat ze gevuld kunnen worden met verschillende smaken, zodat elke dampervaring weer anders is. Door deze veelzijdigheid zijn e-sigaretten de laatste jaren steeds populairder geworden. Maak daarom nu de overstap van reguliere sigaretten naar bijvoorbeeld de Justfog e-sigaretten.