Hoe houd je zicht op je aankoop van Facebook likes?

Wanneer je het kopen van Facebook likes nieuw en onwennig voor je is, wil je uiteraard meer weten over hoe je kunt opmerken of het ook echt resultaat oplevert. Het is zeker belangrijk om inzicht te hebben in hoederanova_com_nl je het proces van de promotie kunt optimaliseren en daarnaast kunt nagaan wat het beste voor jou werkt. Door te weten hoe het concept van Facebook likes kopen werkt en op welke manieren je het proces kunt volgen en beïnvloeden, begrijp je het positieve effect wat dit op je business kan hebben.

 

Levertijd van de gekochte Facebook likes

Er is geen inschatting te maken over de levertijd waarin het vooraf beoogde aantal Facebook likes daadwerkelijk zullen zijn ontvangen. Afhankelijk van je pagina of de doelgroep, afgestemd op belangstellenden die zich waarschijnlijk het meest aangesproken zullen voelen tot het onderwerp waarover je bedrijfspagina, community of product gaat, zal dit langer of korter kunnen duren. Om de promotie van Facebook likes te optimaliseren en te controleren, stellen we per product vast wat een goede minimale of maximale levertijd kan zijn om het gewenste resultaat te behalen. Facebook likes kopen wordt zo betrouwbaar, doordat je nooit teveel betaalt voor goede resultaten.

 

Houd zicht op je aankoop van Facebook likes

Je hebt altijd zelf ook inspraak in de voortgang van de promotie en kunt een ticket aanmaken als je het idee hebt dat een promotie reeds had moeten zijn aangevangen of anderzijds eigenlijk wel al had mogen eindigen. Zodra de maximale levertijd voorbij is, wordt inzichtelijk hoe de promotie heeft gewerkt. Uiteraard valt de bestelling ook te volgen via de trackpagina. De link hiernaar toe staat in de bevestigingsmail die je bij aanvraag van Facebook likes kopen automatisch ontvangt.

 

Afrader: gelijktijdig bij meerdere platformen Facebook likes kopen

Wanneer je ervoor kiest om Facebook likes te kopen, bestel je dit als een geheel. Je betaalt namelijk niet voor individuele Facebook likes, maar eerder voor het totaal aan bereik wat ermee te behalen valt. Hoewel de promotie afhangt van het aantal likes dat je op je pagina ontvangt, is niet te traceren waar de likes vandaan komen. Mogelijk komen ze uit de promotie voort, echter kan het ook zijn dat andere geïnteresseerde bezoekers je pagina liken. Het is daarom niet raadzaam om gelijktijdig meerdere promoties bij verschillende platformen te starten, aangezien dan nog minder te herleiden valt welke promotie het beste werkt.